Copyright 2016    I   M-Formatics VOF   I   Zandvoordedorpstraat 99   I   8400 Zandvoorde   I   0486/53.03.93

Toepasbaar in elke situatie

Thuis en kantoor oplossingen

Thuis, …het gevoel van veiligheid is heel belangrijk als u thuis bent, maar ook dat uw woning veilig is als u er niet bent. Daarom adviseren wij om preventief uw woning te beveiligen met een camerasysteem. Een degelijk basis camerasysteem waarbij er mogelijkheid is naar uitbreiding voldoet al aan de meeste situaties. Voorkom inbraak en vandalisme bij uw bedrijf of kantoor. Jaarlijks zorgen inbrekers voor een schade van ruim enkele miljoenen euro. Een goede inbraakbeveiliging is dus van het grootste belang om jouw zaak hiertegen te beschermen.

Camerabeelden, sterker bewijs is er niet

Een van de vele voordelen

Uw beveiligingssysteem is vanaf elke locatie bereikbaar en kan op afstand vanuit elke locatie wereldwijd via uw GSM, tablet, laptop, …. worden geraadpleegd. Niet alleen live beelden kunnen op afstand bekeken worden, dankzij de verbeterde cloud service technieken, bekijkt u onmiddelijk uw opgenomen beelden.  

Bruikbare oplossing voor al uw locaties

Beveiliging voor kleine en middelgrote winkels en outlets

Van de kassa tot de winkelruimte, van de winkelingang tot het parkeerterrein en de laad- en losstations, onze camerasystemen zorgen voor kraakheldere en gedetailleerde beelden, ongeacht de lichtomstandigheden. Supermarkten, discounters, elektronica-, kleding-, sport- en meubelwinkels ; stuk voor stuk middelgrote winkels waarin de veiligheid van personeel én klanten moet worden gewaarborgd door het verkeer. Zonder de juiste surveillanceoplossing kunnen videobeelden vrijwel nutteloos zijn. Wij beiden uw een bruikbare oplossing voor al uw locaties.

Uw beveiligingsoplossing steeds dichtbij

Via smartphone, tablet, pc, laptop, … …

Overal uw gehele beveiligingsoplossing binnen handbereik. Volg de videocamera’s op locatie met de bijgeleverde software en apps. U kunt alles bedienen vanaf uw tablet, pc en smartphone, waar u ook bent. Voor alle producten is volgende software beschikbaar ; apps voor Android, IOS en Windows. Een plugin platform voor meervoudige operating systems . Video management software die tot 1080 camera’s, 256 DVR’s, NVR’s aankan met multi level maps / management alert / updates en remote configuratie.
M-FormaticsVOF
             verhoog de veiligheid,    
voor uzelf, gezin, medewerkers, klanten, …
COMPUTER & IT service
CAMERABEWAKING