Copyright 2016    I   M-Formatics VOF   I   Zandvoordedorpstraat 99   I   8400 Zandvoorde   I   0486/53.03.93

Netwerkinfrastructuur beveiliging en ondersteuning

Een goed onderhouden netwerkinfrastructuur bewijst telkens een hoog rendement van het systeem. Daarom is een goed organiseerde opbouw van het hardware platform noodzakelijk, waarbij we de beveiling tegen uitval en overspanning niet uit het oog mogen verliezen.

UPS en overspanningsbeveiliging

Voorkom schade door uitval of overspanning

Klinkt het u bekend, een stroomonderbreking waarbij u alles of een deel van uw gegevens kwijt bent geraakt ? In de privé of in het kantoor bevatten we vaak pc’s, computer randapparatuur, servers, camerabeveilingsysteem, home entertainment, … … Zeg maar gevoelige en waardevolle devices, waarvoor bescherming gewenst is. Hiervoor kan een UPS zeker de nodige bescherming bieden. Preventief en budgetgericht kan u al heel wat ellende voorkomen door bvb uw stekkerdozen te voorzien tegen overspanning d.m.v. surge protection stekkerdozen, al dan niet in combinatie met ingebouwde UPS. Informeer vandaag nog naar onze oplossingen, we bespreken graag de mogelijkheden.

Netwerkbekabeling plaatsen

Organiseren en labellen van de bekabeling

Het aanleggen van databekabeling, afmonteren tot oplevering. We plaatsen UTP kabel van het type Cat5E, Cat6 en of Cat7, om grotere afstanden te overbruggen is glasvezel kabel noodzakelijk. Het aanleggen van de databekabeling gebeurt vakkundig en onder wens van de klant, zo kunnen we vertrekken van uit een wandkast, en plaatsen we de kabel naar de gewenste locatie ; muur, plafond, grond, … De afmontage van de kabels kan op een netwerkplug, een outlet of op een patchpaneel. Voor de oplevering worden alle datakabels grondig d.m.v. meetapparatuur getest, en gelabeld om tot een overzichtelijk resultaat te kunnen afsluiten.

Internet en netwerk

Bereikbaarheid, vaste en WiFi verbindingen

Hoe kan ik het bereik van mijn WiFi vergroten? Wil je gebruik maken van WiFi over gans je woning, bedrijf, kantoor, … Kan ik enkele verdiepingen hoger van een bedrijfszekere internet verbinding genieten? Vragen die ons dagelijks gesteld worden. Internet is tegenwoordig géén luxe meer, maar een noodzaak ! We hebben best wel verschillende mogelijkheden om u hierbij te helpen, zo plaatsen we zo discreet mogelijk netwerkkabel, of gebruiken we WiFi toepassingen zoals een access point, WiFi homeplug, WiFi range extenders, … Ook grotere afstanden overbruggen is zeker géén probeem, we bespreken graag samen met u de mogelijkheden.
We staan telkens voor u klaar ! Of het nu gaat om netwerkbekabeling, UPS en overspanningsbeveiliging, netwerk en WiFi solutions, camerabeveiling, onderhoud van uw ICT installatie, … tot aankoop van computer, laptop, printer, pc randapparatuur, … Graag maken wij even voor u tijd, en bespreken we graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.
M-FormaticsVOF
             verhoog de veiligheid,    
voor uzelf, gezin, medewerkers, klanten, …
COMPUTER & IT service
CAMERABEWAKING